Date	Entries	# Dives	Seconds Per Dive	Minutes	Min Between Rounds	Buffer	Total Est. Time	Start Time	End Time	Event	Notes
Monday, November 27								7:00 AM	5:00 PM	Open Training	
								7:00 AM	4:30 PM	Open Training	
								12:00 PM	12:30 PM	Coach Meeting (POOL CLOSED)	Lunch provided.
Tuesday,								4:30 PM	4:55 PM	Event Warm Up	Euler provided.
lovember 28	37	185		93 min			1 hr 40 min	5:00 PM		Women's 3m Qualifier	
	33	198	30	99 min					6:40 PM	Men's 1m Qualifier	Simultaneous
		150	ļl	33 1111	I		POOL CLOSED	AT CONCLUSIO	ON OF EVENTS		
							TOOL CLOSED	AI CONCLUSIO	DIN OF EVENIS		
								7:00 AM	9:30 AM	Open Training	
								9:30 AM	9:55 AM	Event Warm Up	
	4	20	45						10:30	Mixed 3m Synchro Final	- ··· ·
	4	20	45	30 min			- 30 min	10:00 AM	AM	Mixed 10m Synchro Final	Combined
Vednesday,			-					10:35 AM	10:45 AM	Mixed Synchro Awards	
lovember 29								10:45 AM	4:30 PM	Open Training	
								4:30 PM	4:55 PM	Event Warm Up	
	13	65	40	44 min 141 min			0 L 00 .	5:00 PM	7:20 PM	Women's 10m Qualifier	0. 4
	47	282	30				2 hr 20 min			Men's 3m Qualifier	Simultaneous
	POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS										
								7:00 AM	9:00 AM	Open Training	
								9:00 AM	9:55 AM	Event Warm Up	
	3	15 54	35	41 min		4 min	45 min	10:00 AM	10:45 AM	Women's 10m Synchro Prelim Men's 3m Synchro Prelim	Combined
	9	- 54						10:45 AM	2:25 PM	Open Training	
								2:25 PM	2:50 PM	Event Warm Up	
Thursday,								2:55 PM	2:58 PM	Synchro Introductions	
lovember 30	3	15		52 min				3:00PM	3:55 PM	Women's 10m Synchro Final	
	9	54	45			3 min	55 min			Men's 3m Synchro Final	Combined
	0	01						4:00 PM	4:10 PM	Awards	
								4:10 PM	4:30 PM	Open Training	
								4:30 PM	4:55 PM	Event Warm Up	
	36	180	30	90 min			– 1 hr 30 min	5:00 PM		Women's 1m Qualifier	
	12	72	40	48 min					6:30 PM	Men's 10m Qualifier	Simultaneous
						POOL	CLOSED AT CON	CLUSION OF EV	ENTS		
								7:00 AM	9:00 AM	Open Training	
Friday, December 1								9:00 AM	9:55 AM	Event Warm Up	
	9	45								Women's 3m Synchro Prelim	
	4	24	35	41 min			45 min	10:00 AM	10:45 AM	Men's 10m Synchro Prelim	Combined
								10:45 AM	2:25 PM	Open Training	
							1	2:25 PM	2:50 PM	Event Warm Up	
							<u> </u>	2:55 PM	2:58 PM	Synchro Introductions	
	9	45		52 min			55 min	3:00PM	3:55 PM	Women's 3m Synchro Final	
	4	24	45							Men's 10m Synchro Final	Combined
								4:00 PM	4:10 PM	Awards	
-							+	4:10 PM	6:00 PM	Open Training	

## 2023 USA DIVING WINTER NATIONAL CHAMPIONSHPS TIMELINE

							POOL CLOSED	AT 6:00 PM			
								7:00 AM	9:00 AM	Open Training	
								9:00 AM	9:55 AM	Event Warm Up	1m Closed to Competitors, 3m/PL Open
	41	205	30	103 min		2 min	1 hr 45 min	10:00 AM	11:45 AM	Women's 1m Prelim	
								11:45AM	12:40PM	Event Warm Up	1m Closed to Competitors, 3m/PL Open
	36	216	30	108 min		2 min	1 hr 50 min	12:45 PM	2:35 PM	Men's 1m Prelim	
								2:35 PM	4:25 PM	Open Training	
Saturday,								4:25 PM	4:50 PM	Event Warm Up	1m Closed to Competitors, 3m/PL Open
December 2								4:55 PM	4:58 PM	Women's 1m Final Introduction	
	8	40	40	27 min	1 min	3 min	35 min	5:00 PM	5:35 PM	Women's 1m Final	
								5:35 PM	6:00 PM	Event Warm Up	1m Closed to Competitors, 3m/PL Open
								6:05 PM	6:08 PM	Men's 1m Final Introduction	K ' K
	8	48	40	32 min	1 min		35 min	6:10 PM	6:45 PM	Men's 1m Final	
	-			02			00	6:50 PM	7:00 PM	Awards	
							POOL CLOSED		11001111	7 (114) 40	
								7:00 AM	9:00 AM	Open Training	
								9:00 AM	9:55 AM	Event Warm Up	3m/PL Closed to Competitors, 1m Open
	40	240	30	120 min		5 min		10.00 414	10.05 514	Men's 3m Prelim	
	27	135	40	90 min			2 hr 5 min	10:00 AM	12:05 PM	Women's 10m Prelim	Simultaneous
Sunday,								12:05 PM	3:30 PM	Open Training	
December 3								3:30 PM	3:55 PM	Event Warm Up	3m Closed to Competitors, 1m/PL Open
	22	132	35	77 min		3 min	1 hr 20 min	4:00 PM	5:20 PM	Men's 3m Semifinal	
								5:20 PM	5:45 PM	Event Warm Up	PL Closed to Competitors, 1m/3m Open
	20	100	40	67 min		3 min	1 hr 10 min	5:50 PM	7:00 PM	Women's 10m Semifinal	12 closed to competitors, rimoni open
						•	POOL CLOSED				
								7:00 AM	9:00 AM	Open Training	
								9:00 AM	9:55 AM	Event Warm Up	3m/PL Closed to Competitors, 1m Open
	41	205	30	103 min		2 min				Women's 3m Prelim	
Monday,	23	138	40	92 min			1 hr 45 min	10:00 AM	11:45 PM	Men's 10m Prelim	Simultaneous
December 4	20			02				11:45 PM	3:30 PM	Open Training	
								3:30 PM	3:55 PM	Event Warm Up	3m Closed to Competitors, 1m/PL Open
	22	110	35	64 min		1 min	1 hr 5 min	4:00 PM	5:05 PM	Women's 3m Semifinal	
		400	40				41.00	5:05 PM	5:30 PM	Event Warm Up	PL Closed to Competitors, 1m/3m Open
	20	120	40	80 min			1 hr 20 min POOL CLOSED	5:35 PM	6:55 PM	Men's 10m Semifinal	
							TOOLCLOSED				
								7:00 AM	9:15 AM	Open Training	
								9:15 AM	9:45 AM	Event Warm Up	
	11	04	50	70 min		C min	4 hr 45 min	9:50 AM	9:55 AM	Men's 3m Final Introduction	
Tuesday, December 5	14	84	50	70 min		5 min	1 hr 15 min	10:00 AM 11:15 AM	11:15 AM 11:20 AM	Men's 3m Final Women's 10m Final Introduction	
						1	1	11:20 AM	11:25 AM	Men's 3m Awards	
								11:25 AM	11:55 AM	Event Warm Up	
	14	70	50	58 min		2 min	1 hr	12:00 PM	1:00 PM	Women's 10m Final	
								1:05 PM	1:10 PM	Women's 10m Awards	
	1	L		I		1	POOL CLOSED	1:10 PM AT 4:00 PM	4:00 PM	Open Training	
								7:00 AM	9:15 AM	Open Training	
								9:15 AM	9:45 AM 9:55 AM	Event Warm Up	
	14	70	50	58 min		2 min	1 hr	9:50 AM 10:00 AM	9:55 AM 11:00 AM	Women's 3m Final Introduction Women's 3m Final	
Wednesday, December 6	14	10		30 11111		2 11007		11:00 AM	11:05 AM	Men's 10m Final Introduction	
						-	-	11:05 AM	11:10 AM	Women's 3m Awards	

								11:10 AM	11:40 AM	Event Warm Up	
	12	72	50	60 min			1 hr	11:45 AM	12:45 PM	Men's 10m Final	
								12:50 PM	12:55 PM	Men's 10m Awards	
POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENT											
All event times occur in the Eastern Time Zone.											
As of 26 November 2023											