	Saturday, Apr 27, 2024		2 2 200
	Open Warmup 8.00am-9.00am	T. I.D	Doors Open 7:30am
Event 1 Warmup Mins.	Group D Girls 3m (11 & Under) Rule - 7 Entries Group C Girls 3m (12-13) Rule - 8 Entries	Total divers per board 15	General Warm Up 60 min beginning at 8am Board Specific Warm up 30min 9:30am Comp Begins
30	Group D Boys 1m (11 & Under) Rule - 7 Entries Group C Boys 1m (12-13) Rule - 11 Entries	18	Event 1 Done 11:30am
Event 2 Warmup Mins.	Group B Girls 1m (14-15) Rule - 19 Entries	19	Event 2 Warm up 45min Event 2 Comp Begins at 12:15pm Event 2 Done 2:15pm
45	Group B Boys 3m (14-15) Rule - 4 Entries Group A Boys 3m (16-18) Rule - 19 Entries	23	
Event 3 Warmup Mins.	Group A Girls 1m (16-18) Rule - 36 Entries	36 Split = 18	Event 3 Warm up 60 min Event 3 Comp Begins at 3:15pm Event 3 Done at 5:30pm
	Sunday, Apr 28, 2024		
Open Warmup 8.00am-9.00am			Doors Open 7:30am
Event 4 Warmup Mins.	Group D Girls 1m (11 & Under) Rule - 14 Entries	Total divers per board 14	General Warm Up 60 min beginning at 8am Board Specific Warm up 30min 9:30am Comp Begins
30	Group D Boys 3m (11 & Under) Rule - 4 Entries Group C Boys 3m (12-13) Rule - 7 Entries	11	Event 1 Done 10:15am
Event 5 Warmup Mins. 45	Group C Girls 1m (12-13) Rule - 10 Entries Group B Girls 3m (14-15) Rule - 14 Entries	10 14	Event 2 Warm up 45min Event 2 Comp Begins at 11am Event 2 Done 12:15pm
Event 6 Warmup Mins.	Group A Girls 3m (16-18) Rule - 30 Entries	30	Event 3 Warm up 60 min Event 3 Comp Begins at 1:15pm Event 3 Done at 4:15pm
60	Group A Boys 1m (16-18) Rule - 27 Entries Group B Boys 1m (14-15) Rule - 4 Entries	31	Croic o Sono de Triopin