Date	Entries	# Dives	Seconds Per Dive	Minutes	Min Between Rounds	Total Est. Time	Start Time	End Time	Event	Notes
Wednesday, May 7							7:00 AM	5:00 PM	Open Training	Facility Opens at 6:30 am
							7:00 AM	12:00 PM	Open Training	
							12:00 PM	12:45 PM	Technical Meeting (MANDATORY)	POOL CLOSED *Online option will be available
Thursday, May							12:45 PM	4:28 PM	Open Training	
8							4:30 PM	4:55 PM	Event Warm Up	
	9	45	40	30 min		60 min	5:00 PM	6:00 PM	Women's 10m Qualifier	Simultaneous
	17	102	31	52 min					Men's 3m Qualifier	Simulaneous
	POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS									
Friday, May 9							7:00 AM	9:20 AM	Open Training	
							9:25 AM	9:55 AM	Event Warm Up	
	3	30	35	32 min	1 min	24 min	10:00 AM	10:25 AM	Mixed 10m Synchro Final	**if under 7 entries, there will be a 1 minute timer, after each dive starting after scores are read
							10:30 AM	10:35 AM	Mixed 10m Synchro Awards	
							10:40 AM	11:55 AM	Event Warm Up	1m/PL Open until 11:40 AM
	5	25	32	14 min	1 min	21 min	12:00 PM	12:25 PM	Mixed 3m Synchro Final	**if under 7 entries, there will be a 20 second timer, after each dive starting after scores are read
							12:30 PM	12:35 PM	Mixed 3m Synchro Awards	
							12:40 PM	4:30 PM	Open Training	
							4:30 PM	4:55 PM	Event Warm Up	
	25	125	32	67 min		70			Women's 3m Qualifier	
	11	66	30	33 min	-	70	5:00 PM	6:10 PM	Men's 1m Qualifier	Simultaneous
						POO	L CLOSED AT CO	NCLUSION OF EV		
							7:00 AM	9:00 AM	Open Training	
							9:00 AM	9:55 AM	Event Warm Up	
	6	30				40 ·	1		Women's 10m Synchro Prelim	
	6	36	34	38 min		40 min	10:00 AM	10:40 AM	Men's 3m Synchro Prelim	Combined
							10:45 AM	2:25 PM	Open Training	
							2:25 PM	2:50 PM	Event Warm Up	
Saturday, May 10							2:55 PM	2:58 PM	Synchro Introductions	
	6	30					1		Women's 10m Synchro Final	
	6	36	45	50 min	1 min	55 min	3:00PM	3:55 PM	Men's 3m Synchro Final	Combined
	0	00					4:00 PM	4:10 PM	Synchro Awards	
							4:10 PM	4:30 PM	Open Training	
							4:30 PM	4:55 PM	Event Warm Up	
	18	90	30	45 min			1		Women's 1m Qualifier	
	9	90 54	30	45 min 33 min		50 min	5:00 PM D AT CONCLUSIC	5:50 PM	Men's 10m Qualifier	Simultaneous

2025 USA DIVING NATIONAL CHAMPIONSHIPS TIMELINE

								_		
							7:00 AM	9:00 AM	Open Training	
Sunday, May 11							9:00 AM	9:55 AM	Event Warm Up	
	7	35					9:00 AM	9:55 AM	Women's 3m Synchro Prelim	
	4	24	35			40 min	10:00 AM	10:40 AM		Combined
	4	24					10.40 414	2:25 PM	Men's 10m Synchro Prelim	
							10:40 AM 2:25 PM	2:25 PM 2:50 PM	Open Training	
Sunday, way 11							-		Event Warm Up	
	7	05					2:55 PM	2:58 PM	Synchro Introductions	
	1	35	35		1 min	45 min	3:00PM	3:45 PM	Women's 3m Synchro Final	Combined
	4	24					0.50 514	4.00 514	Men's 10m Synchro Final	
							3:50 PM	4:00 PM	Synchro Awards	
							4:00 PM L CLOSED AT 6:3	6:30 PM	Open Training	
						P00	L CLOSED AT 6:3	U PM		
							7.00 414	0.00.414		
Monday, May 12		-			-	-	7:00 AM	9:00 AM	Open Training	
		110	00	70		75	9:00 AM	9:55 AM	Event Warm Up	1m Closed for Competitors, 3m/PL Open
	28	140	30	70 min		75 min	10:00 AM	11:15 AM	Women's 1m Prelim	
							11:15 AM	12:00PM	Open Training	
							12:00 PM	12:55 PM	Event Warm Up	1m Closed for Competitors, 3m/PL Open
	29	174	30	87 min		90 min	1:00 PM	2:30 PM	Men's 1m Prelim	
							2:30 PM	4:55 PM	Open Training	
							4:55 PM	5:20 PM	Event Warm Up	1m Closed for Competitors, 3m/PL Open
							5:25 PM	5:28 PM	Women's 1m Final Introduction	
	8	40	45	28 min	1 min	33 min	5:30 PM	6:03 PM	Women's 1m Final	
							6:05 PM	6:30 PM	Event Warm Up	1m Closed for Competitors, 3m/PL Open
							6:35 PM	6:38 PM	Men's 1m Final Introduction	
	8	40	45	28 min	1 min	33 min	6:40 PM	7:15 PM	Men's 1m Final	
							7:20 PM	7:30 PM	1m Awards	
						POOL CLOSE	D AT CONCLUSIO	ON OF EVENTS		
1							7:00 AM	9:00 AM	Open Training	
							9:00 AM	9:55 AM	Event Warm Up	3m Closed for Competitors, 1m/PL Open
	22	198	30	100 min		105 min	10:00 AM	11:45 AM	Men's 3m Prelim	
							11:50 AM	12:55 PM	Event Warm Up	1m/3m Open until 2:10 PM
Tuesday, May	28	140	38	88 min		90 min	1:00 PM	2:30 PM	Women's 10m Prelim	
13							2:30 PM	3:30 PM	Open Training	
							3:30 PM	3:55 PM	Event Warm Up	3m Closed for Competitors, 1m/PL Open
	18	108	35	63 min		65 min	4:00 PM	5:05 PM	Men's 3m Semifinal	
							5:05 PM	5:30 PM	Event Warm Up	PL Closed for Competitors, 1m/3m Open
	18	90	38	57 min		60 min	5:35 PM	6:35 PM	Women's 10m Semifinal	
					•	POOL CLOSE	D AT CONCLUSIO		•	•

2025 USA DIVING NATIONAL CHAMPIONSHIPS TIMELINE

2025 USA DIVING NATIONAL CHAMPIONSHIPS TIMELINE

Wednesday, May 14 Image: Constraint of the system of the sys	12:10 PM
Wednesday, May 14 - 150 30 75 min 80 min 10:00 AM 11:20 AM Women's 3m Prelim - - 132 38 84 min 90 min 12:30 PM 2:00 PM Men's 10m Prelim 1m/3m Open until - 132 38 84 min 90 min 12:30 PM 2:00 PM Men's 10m Prelim - 132 38 84 min 90 min 12:30 PM 2:00 PM Men's 10m Prelim - 132 38 64 min 90 min 12:30 PM 2:00 PM Men's 10m Prelim - 90 35 53 min 55 min 4:00 PM 4:55 PM Event Warm Up 3m Closed for Competito - 108 38 69 min 70 min 5:25 PM 6:35 PM Men's 10m Semifinal POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS Fundation of the semifical semifical Thursday, May - - - 11:20 AM 11:45 AM Event Warm Up	12:10 PM
Wednesday, May 14 Image: Constraint of the second sec	
Wednesday, May 14 132 38 84 min 90 min 12:30 PM 2:00 PM Men's 10m Prelim May 14 Image: Constraint of the second sec	
May 14 Image: Constraint of the second	rs, 1m/PL Open
Image: Second	rs, 1m/PL Open
• 90 35 53 min 55 min 4:00 PM 4:55 PM Women's 3m Semifinal • 108 38 69 min 70 min 5:20 PM Event Warm Up PL Closed for Competito • 108 38 69 min 70 min 5:25 PM 6:35 PM Men's 10m Semifinal POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS • 11:20 AM 11:20 AM 11:20 AM Open Training • • 11:20 AM 11:45 AM Event Warm Up • • 11:20 AM 11:55 AM Men's 3m Final Introduction • 72 50 60 min 1 min 70 min 1:30 PM 1:10 PM Men's 3m Final • 72 50 60 min 1 min 70 min 1:35 PM Event Warm Up • 72 50 60 min 1 min 70 min 1:38 PM 1:40 PM Women's 10m Final • 60 50 50 min 1 min <td>rs, 1m/PL Open</td>	rs, 1m/PL Open
Image: Marking Control of the system of the syste	
• 108 38 69 min 70 min 5:25 PM 6:35 PM Men's 10m Semifinal POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS V	
POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS POOL CLOSED AT CONCLUSION POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS	rs, 1m/3m Open
Image: Mark State Image: MarkState Image: MarkState	
Image: Second system Image: Se	
Image: Second system Image: Se	
Image: State of the system Image: State of the system <th< td=""><td></td></th<>	
Image: style	
Thursday, May Image: Constraint of the system	
15 60 50 min 1 min 55 min 1:40 PM Women's 10m Final Introduction 60 50 50 min 1 min 55 min 1:45PM 2:40 PM Women's 10m Final	
60 50 50 min 1 min 55 min 1:45PM 2:40 PM Women's 10m Final	
2:42 PM 2:45 PM Men's 3m Awards	
2:45 PM 2:50PM Women's 10m Awards	
2:50 PM 5:00 PM Open Training	
POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENTS	
7:00 AM 11:20 AM Open Training	
11:20 AM 11:45 AM Event Warm Up	
11:50 AM 11:55 AM Women's 3m Final Introduction	
12 60 50 50 min 1 min 60 min 12:00 PM 1:00 PM Women's 3m Final	
Friday, May 16 1:00 PM 1:25 PM Event Warm Up	
1:28 PM 1:30 PM Men's 10m Final Introduction	
12 72 50 60 min 1 min 65 min 1:35PM 2:40 PM Men's 10m Final	
2:45 PM 2:50 PM Women's 3m Awards	
2:50 PM 2:55 PM Men's 10m Awards	
POOL CLOSED AT CONCLUSION OF EVENT	
All Event Times are in local time	
Updated 5.2 v.2	