2024 USA Diving Zone	e C Championships
Location: Ralph Wright Natatorium 2216 S. Floyd Street Louisville, KY 40208	
Practice Days:	
May 28 & May 29 from 10:30am - 2:30pm & 4:30 pm - 8:00 pm	
Virtual Coaches Meeting May 29 at 4:00 pm	
Competition Day Schedule:	
Thursday - Region 5: 9:00-9:30 Region 6: 9:30-10:00 First Event at 10:30	
Friday - Region 6: 10:00-10:30 Region 5: 10:30-11:00 First Event at 11:30	
Saturday - Region 5: 9:00-9:30 Region 6: 9:30-10:00 First Event at 10:30 Sunday - Region 6: 9:00-9:30 Region 5: 9:30-10:00 First Event at 11:00	
Day 1- May 30th	
Event 1 10:00-10:30 am war 11 & Under Girls Platform (combined w/ boys)	11 & Under Boys Platform (7 divers = 31.5 min.)
5-judge panel combined with boys platform	5-judge panel combined with girls platform
Event 2 11:05-12:05 warmup start at 12:10 pm	
12 - 13 Girls 1m (15 divers = 52.5 min.)	16 - 18 Boys 3m (30 divers, split boards = 75 min.)
5-judge panel w/ scorecards	Two, 5-judge panels w/ daktronics
Event 3 1:25-2:25 pm warn	nup start at 2:30 pm
16 - 18 Girls 1m (30 divers, split boards = 67.5 min.)	12 - 13 Boys 3m (11 divers = 44 min.)
Two, 5-judge panels w/ daktronics	5-judge panel w/ scorecards
Day 2 - May 31st	
Event 4 warmup 11:00-11:30 start at 11:35 am	
11 & Under Girls 1m (20 divers = 60 min.)	11 & Under Boys 3m (8 divers = 24 min.)
5-judge panel w/ daktronics	5-judge panel w/ daktronics
Event 5 warmup 12:35-1:35 pm start at 1:40 pm	
14 -15 Girls 1m (27 divers, split boards = 56 min.)	12 -13 Girls Platform (4 divers = 18 min.)
Two, 5-judge panels w/ daktronics	5-judge panel w/ scorecards
Event 6 warmup 2:36-3:36	
14 - 15 Boys 3m (17 divers = 76.5 min.) 5- judge panel w/ daktronics	12 - 13 Boys Platform (3 divers = 16 min.) 5-judge panel w/ daktronics
Day 3 - June 1st	
Event 7 warmup 10:00-10:30	
11 & Under Girls 3m (14 divers = 42 min.) 5-judge panel w/ daktronics	11 & Under Boys 1m (13 divers = 39 min.) 5-judge panel w/ daktronics
Event 8 warmup 11:17-12:17 pm start at 12:20 pm 14 - 15 Girls Platform (20 divers = 70 min.) 16 - 18 Boys 1m (32 divers, split boards = 80 min.)	
5-judge panel w/ scorecards	Two, 5-judge panels w/ daktronics
Event 9 warmup 1:40-2:40 pm start at 2:45 pm	
14 - 15 Boys Platform (6 divers = 36 min.)	16 - 18 Girls 3m (30 divers, split boards = 67.5 min.)
5-judge panel w/ scorecards	Two, 5-judge panels w/ daktronics
Day 4 - June 2nd	
Event 10 warmup 10:00-11:00 am start at 11:05 am	
12 -13 Boys 1m (16 divers = 64 min.)	16 - 18 Boys Platform (14 divers = 94.5 min.)
5-judge panel w/ daktronics	5-judge panel w/ daktronics
Event 11 warmup 12:40-1:40 pm start at 1:45 pm	
12 - 13 Girls 3m (12 divers = 42 min.)	16 - 18 Girls Platform (14 divers = 84 min.)
5-judge panel w/ daktronics	5-judge panel w/ daktronics
Event 12 warmup 3:10-4:10	
14 - 15 Girls 3m (27 divers, split boards = 56 min.) Two, 5-judge panels w/ daktronics	14 - 15 Boys 1m (17 divers = 76.5 min.) 5-judge panel w/ scorecards
wo, o judge pareis w/ unitiones	o judge parter wy scorecurus

USAUDIVING

*Warmup time & event start times will be determined based

on number of entries per event & are subject to change

* Off events open to all during warm-ups

*Pool will close 1-hour after the conclusion of the last event