## **Region 9 Event Schedule**

Thursday, April 25th

Warm Up - Day 1	Start	End	Duration	
OPEN WARM UP	3:00 PM	7:00 PM	4 Hrs	





Friday, April 26th

Warm Up - Day 2	Start End Duration		Duration
OPEN WARM UP	8:00 AM	4:00 PM	8 hrs
Coaches Meeting	4:30 PM	5:30 PM	1 hr

Saturday, April 27th

Warm Ups	Start	End	Duration	
OPEN WARM UP	7:00 AM	8:30 AM	1.5 Hrs	

Event 1	# Ath.	WU Start	WU Dur.	Event Start	Duration	Event End
14-15 Girls 1m	21	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
16-18 Girls 3m (Board A)	23	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
16-18 Girls 3m (Board B)	23	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
Event 2	# Ath.	WU Start	WU Dur.	<b>Event Start</b>	Duration	Event End
14-15 Boys 3m	8	11:00AM	45 min	11:45 AM		
16-18 Boys 1m	22	11:00 AM	45 min	11:45AM		

Event 3/4 Combined	# Ath.	WU Start	WU Dur.	Event Start	Duration	Event End
11&U/12-13 Girls 3m COMBINED	8	1:00 PM	45 min	1:45 PM		
11&U / 12-13 Boys 1m COMBINED	8	1:00 PM	45 min	1:45 PM		
						-

Warm Ups	Start	End	Duration	
OPEN WARM UP	3:00 PM 4:45 PM		1.75 Hrs	

Sunday, April 28th

Star	t Ena				
7:00 AM	8:30 AM	1.5 Hrs			
# Ath.	WU Start	WU Dur.	Event Start	Duration	Event End
15	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
26	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
25	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
# Ath.	WU Start	WU Dur.	Event Start	Duration	Event End
9	11:00AM	45 min	11:45 AM		
20	11:00AM	45 min	11:45 AM		
	7:00 AM  # Ath.  15  26  25  # Ath.  9	7:00 AM 8:30 AM  # Ath. WU Start  15 8:30 AM  26 8:30 AM  25 8:30 AM  # Ath. WU Start  9 11:00 AM	7:00 AM         8:30 AM         1.5 Hrs           # Ath.         WU Start         WU Dur.           15         8:30 AM         45 min           26         8:30 AM         45 min           25         8:30 AM         45 min           # Ath.         WU Start         WU Dur.           9         11:00AM         45 min	7:00 AM         8:30 AM         1.5 Hrs           # Ath.         WU Start         WU Dur.         Event Start           15         8:30 AM         45 min         9:15 AM           26         8:30 AM         45 min         9:15 AM           25         8:30 AM         45 min         9:15 AM           # Ath.         WU Start         WU Dur.         Event Start           9         11:00AM         45 min         11:45 AM	7:00 AM         8:30 AM         1.5 Hrs           # Ath.         WU Start         WU Dur.         Event Start         Duration           15         8:30 AM         45 min         9:15 AM           26         8:30 AM         45 min         9:15 AM           25         8:30 AM         45 min         9:15 AM           # Ath.         WU Start         WU Dur.         Event Start         Duration           9         11:00AM         45 min         11:45 AM

Event 7/8 Combined	# Ath.	WU Start	WU Dur.	Event Start	Duration	Event End
11&U /12-13 Girls 1m COMBINED	9	1:00 PM	45 min	1:45 PM		
11&U /12-13 Boys 3m COMBINED	7	1:00 PM	45 min	1:45 PM		

<sup>\*</sup>Revised on 4/16/24